Beweegprogramma's
Ook als u geen lichamelijke klachten (meer) heeft, is het mogelijk gebruik te maken van de faciliteiten van het FysioTotaal. De uitstekend uitgeruste trainingszaal wordt ook gebruikt door de deelnemers aan een beweegprogramma.

Een beweegprogramma is een voor u op maat gemaakt programma. Er wordt rekening gehouden met uw mogelijkheden, uw beperkingen en uw verwachtingen. Aan de hand van de uitslagen van een intake, ontwikkelt de fysiotherapeut voor u een realistisch plan om uw doelen te behalen. Doelen kunnen zijn:
Conditieverbetering
Spierversterking
Oudere blessures onder controle krijgen en houden
Blessures voorkomen
Nazorg na uw behandeling bij onze fysiotherapie (of elders)
Afvallen bij matig tot ernstig overgewicht
Sportprestatieverbetering

 

Trainen bij FysioTotaal is bewust trainen
De trainingszaal is ingericht met spierversterkende apparatuur en cardio-apparatuur, die ontwikkeld is voor gebruikers van ieder niveau. In de zaal traint u zelfstandig, maar altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut. Deze zal waar nodig uw programma aanpassen en bijsturen zodat uw programma altijd perfect aansluit op uw huidige conditie.


Praktische informatie

Intake
Voordat u komt trainen nemen we een uitgebreide test bij u af. Dit is een 1 op 1 test met een therapeut, waarbij wordt gekeken naar uw huidige conditie, sportervaring en eventuele klachten of aandachtspunten.

Trainen
Draag gemakkelijk zittende kleding waar u zich comfortabel in voelt
Het gebruik van een handdoek is verplicht
Wij verzoeken u geen buitenschoenen te dragen in de zaal