FysioTotaal zoekt een algemeen fysiotherapeut.

 

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de fysiotherapie? Vind je het leuk om rondom de cliënt samen te werken met andere zorgprofessionals en ben je oprecht betrokken bij het welzijn van je cliënt? Heb je een specialisatie of de ambitie om je te specialiseren op het gebied van de ouder wordende mens en de aandoeningen die daarbij horen? Wil je graag werken in een gezellig team van fysiotherapeuten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?
FysioTotaal is een eerstelijns fysiotherapie praktijk met negen fysiotherapeuten die zich vooral richt op de oudere mens en haar (vaak multiple) aandoeningen. We zijn gevestigd binnen de muren van woonzorg complex Steenvoorde en werken nauw samen met alle disciplines van deze organisatie. Onze fysiotherapeuten behandelen cliënten in de 1e en 2e lijn. We nemen intensief deel aan verschillende netwerken op het gebied van Parkinson, Claudicatio Intermittens, kwetsbare ouderen, trauma en NAH. De cliënt en haar hulpvraag staan bij ons centraal zonder de maatschappelijke werkelijkheid van vandaag uit het oog te verliezen.

 

Wij zoeken

  • Een fysiotherapeut met affiniteit met onze doelgroep.
  • Specialisatie in geriatrie, psycho-geriatrie, hartrevalidatie, CVA, MS, COPD, Parkinson, multi trauma of CI strekt tot aanbeveling, maar is geen must.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
  • Zelfstandigheid, flexibiliteit en teamspirit.

 

Wij bieden

  • Een dienstverband van circa 28 uur en uit te breiden tot ca 36 uur.
  • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.
  • Uitstekende ontwikkelmogelijkheden en ondersteuning in een zeer afwisselende setting.
  • Goede werksfeer.

 

Meer weten en solliciteren

Wil je meer weten over de praktijk? Kijk gerust op deze website. 
We maken graag kennis met jou! Heb je vragen over de functie? Martine Roona beantwoordt je vragen met plezier! Telefoonnummer 070 3968392. De startdatum van deze functie is 1 juli 2021.

We zien je sollicitatie graag vóór 10 juni via email tegemoet: martineroona@fysiototaal.net